måndag 24 augusti 2015

Värdepappret växerVi kan med stolthet och glädje lansera Love Hultgren som ny skribent i Värdepappret. Love driver bloggen ”Finansnovis” sedan ett antal år och det är i vårt tycke en av de bästa svenska aktiebloggarna som är både välskriven och som lyfter fram intressanta bolag. Namnet till trots är Love ingen novis och vi tror att han kommer att bidra med många intressanta analyser i Värdepappret framöver. Om du också skulle vilja bli skribent i Värdepappret, eller vet någon som skulle vilja bli det, är receptet enkelt: starta en aktieblogg, skriv analyser med hög kvalitet och håll upp både kvalitet och frekvens under ett antal år så hör vi säkert av oss!

Antalet prenumeranter har blivit långt fler än vad vi hade hoppats på när vi började arbeta med tidningen förra sommaren vilket givetvis är väldigt roligt. Mot bakgrund av att vi växer både i antalet prenumeranter och på redaktionen så kommer vi att öka storleken på Värdepapprets aktieportfölj med två tredjedelar med start den 31 augusti.
  
Värdepappret satsar och vill framåt men avsikten med utökningen av analytikerkåren är inte att utöka innehållet i tidningen. Vi har redan Sveriges innehållsrikaste aktietidning med de tyngsta analyserna, helt utan reklam och ett forum där prenumeranter har möjlighet att kommentera analyser och bolla idéer. Istället är vår avsikt att kunna lägga mer tid på varje analys och att få mer tid till annat runtomkring, som t.ex. vårt forum som lanserades i juni. Gå till www.vardepappret.se/forum och registrera dig, om du inte redan har gjort det!


Värdepappret släpps den sista fredagen varje månad och nästa nummer släpps den 28 augusti. Under hösten kan du räkna med många intressanta analyser av spännande bolag, gästanalyser, portföljkommentarer, övriga artiklar och kanske en och annan överraskning.

Om du vill bli prenumerant så går det bra att betala med faktura. Maila oss i så fall till info@vardepappret.se. Annars går det utmärkt att betala via PayPal på vår hemsida www.vardepappret.se.

Värdepapprets investeringsfilosofi handlar om att gå sin egen väg. Tidningen ska också gå sin egen väg och skapa det högsta kundvärdet i branschen. Vi hoppas att vår passion ska lysa igenom i det vi skriver och att du som prenumerant ska känna det. Följ utvecklingen på vår hemsida www.vardepappret.se och på Twitter@Vardepappret.


ägamintid 
Värdepappret

1 kommentar:

  1. Kan man få tidningen i pappersformat? Eller är det enbart via PDF?

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...