söndag 21 juni 2015

Ett sommarerbjudande från Börsdata
Sommaren är här i sin grönskande prakt. Sommaren är en årstid för återhämtning och en chans att vila batterierna inför höstens regn och rusk. Under sommarmånaderna är det också lättare att ägna sig åt sina fritidsintressen, exempelvis börsen. Att slappa i en hängmatta eller under en kokospalm, men samtidigt på ett effektivt sätt få tips på investeringsidéer är ett ständigt gissel för investerare. 

Två produkter som effektiviserar informationsinhämtning och gör investerandet smidigare är Börsdata och Värdepappret. 

Vad passar då bättre som start på sommaren än ett erbjudande med bägge dessa produkter?

Börsdata erbjuder nya premiumkunder ett gratis dubbelnummer av Värdepappret till ett värde av 334 kr. Som tack för förtroendet gäller erbjudandet även för befintliga 6- eller 12-månaders premiumkunder. Erbjudandet är tidsbegränsat till den 26 juni.


Ni som vill ha ett gratis dubbelnummer av Värdepappret kan skicka ett mail till info@borsdata.se och ange ert användarnamn.

Börsdata är en kraftfull screener som låter dig effektivisera sökandet efter guldkorn på de nordiska börserna. En halvårsprenumeration på Börsdata kostar 349 kronor, medan en helårsprenumeration på tjänsten kostar 599 kronor. 


Dubbelnumret av Värdepappret släpps fredagen den 26/6 och kommer, precis som namnet antyder, att vara dubbelt så mastigt som ett vanligt nummer och mer därtill. Det kommer att innehålla många analyser, gästanalyser och en branschgenomgång. Med andra ord får du chansen att till en låg kostnad prova på om den första svenska aktietidningen med fokus på värdeinvestering är något för dig. 

Förhoppningen är att såväl Börsdata som Värdepappret kommer att göra tiden i hängmattan, solstolen eller på stranden behagligare och mer effektiv. 

Ha en riktigt trevlig sommar!

ägamintid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...