söndag 15 februari 2015

Värdepapprets öppningserbjudande - Sista dagen att teckna under intrinsic valueOBS: På grund av strul med hemsidan förlängs erbjudandet till 16/2. 

Två veckor av vårt öppningserbjudande har nu löpt och idag är sista dagen att teckna en prenumeration för 1 500 kr (ordinarie pris 2 000 kr). Enklast tecknar du en prenumeration på vår hemsida www.vardepappret.se

Det är glädjande att konstatera att så många har uppskattat tidningen och valt att teckna en prenumeration.

Vi ska göra vårt absolut bästa för att skapa den bästa tidningen på marknaden. Framöver kommer vi lansera mycket spännande saker. Håll ögonen öppna på vår hemsida och Twitter.

Vi har skapat den tidning som vi själva har saknat och vilja läsa. En tidning med genomarbetade och djupa analyser där inget lämnas åt slumpen. En tidning som skapar förutsättningar för att ta välgrundade investeringsbeslut.

Värdepappret är en tidning som sätter kunderna i fokus.  En tidning som kommunicerar med sina kunder, en tidning som är lyhörd och lyssnar på sina kunder. Jag hoppas att detta märks i vår kommunikation på bloggar, Twitter och mail och andra kanaler.

Många av er har valt att betala via faktura. Detta är inget problem. Maila oss namn och adress till info@vardepappret.se så skickar vi en faktura via mail.

Den 27 februari släpps nästa nummer av tidningen. Mycket nöje utlovas!

Första numret av tidningen läser du här.

Trevlig söndag

ägamintid


6 kommentarer:

 1. Tecknade precis. Varit lite tvekande över priset som den student jag är. Ser det dock som en investering för framtiden att få läsa djupa analyser av duktiga värdeinvesterare. Har höga förväntningar efter att ha läst ert första nummer! Lycka till! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Välkommen, vi ska inte göra dig besviken. Vi ska hålla högsta kvalité på marknaden. Mycket trevlig läsning kan du vänta kommande 12 månader.

   ägamintid

   Radera
 2. När man kan betala månadsvis via autogiro blir jag kund! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Relevant synpunkt! Vi håller på att se över andra betallösningar. Återkommer inom kort om detta.

   Radera
  2. Jag skulle också tänka mig något liknande.
   DonV

   Radera
  3. Ok, tack för feedback. Vi återkommer inom kort.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...