söndag 8 februari 2015

Värdepappret - en vecka sedan lansering - tack för förtroendetLanseringen av tidningen som gjordes förra veckan (se inlägget här) har varit väldigt lyckad och det är fantastiskt kul att så många valt att teckna en prenumeration. Ett stort tack för förtroendet!

De flesta av er läsare har säkert redan läst första numret av tidningen och besökt hemsidan www.vardepappret.se. Om ni inte gjort det så gå in och kika en stund. Jag tror att tidningen tilltalar många av er som genom åren läst min blogg.

Jag vill passa på att trycka på några saker.

Först och främst på mina duktiga medskribenter Aktiefokus, Irvings Investeringar och Småbolag & Undantag. Det är ett fantastiskt fint team vi har fått ihop. Ett team som kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt. Aktiefokus känner de flesta av er till, tror jag, men släng även ett öga på övriga två bloggare som har en otrolig analytisk och verbal förmåga. Dessa bloggar är inte lika "kända", men inte desto mindre kvalitativa.

Värdepappret är en tidning där vi vill att ni läsare ska vara med och påverka. Vi har fått väldigt mycket feedback på tidningen. Det är vi verkligen glada för. Det tyder på ett intresse och förtroende för oss som skriver och för vår tidning. Fortsätt att ge feedback för vi lyssnar, var så säker. Vi ska vara en tidning som sätter kunderna i fokus och kommunicerar i världsklass. Har du frågor eller funderingar tveka inte att maila oss på info@vardepappret.se

Tidningen har precis lanserats men vi ligger inte på latsidan. Framöver väntas en hel del spännande nyheter. Håll ögonen öppna på vår hemsida och Twitter. Tidning nummer 2 distribueras fredagen den 27 februari.

Om du tycker tidningen är intressant så har du fortfarande möjlighet att ta del av vårt öppningserbjudande. Teckna en prenumeration innan 15/2 så får du 25 % rabatt.

Lanseringen har verkligen givit en kick och inspirationen att hitta nya bolag och att skriva är på topp.

TACK!

Ha en riktigt trevlig söndag!

8 kommentarer:

 1. Jag är ganska fördomsfri av mig men är ni inte väldigt unga? Hur många lågkonjunkturer har ni varit med om? Det är ju ganska lätt att rida på senaste årens våg efter Lehman-kraschen. Det blir ju ett annat ansvar att axla när man har krävande, betalande läsare mot att att ha en skara följa-John'are på en blogg. Det är ganska friskt vågat att dra igång en sån här grej när vi ligger analkande nära börsens ATH. Men det ska bli spännande att följa från åskådarplats.
  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi är ganska unga. Runt 25-40 år. Vi är friska fläktar och vill göra något nytt och är väl medvetna om att kraven är höga. Men vi vill ha höga krav och anser att vår tidning håller hög kvalité i jämförelse med flera andra. Men vi är inte nöjda här. Vi vill bli bäst.

   I slutändan handlar det om att vi kan få vår aktieportfölj att prestera över tid.

   Stort tack för lyckönskningen och välkommen som prenumerant om du ändrar dig!

   Radera
  2. Jag tror så här. Om man har en koncentrerad portfölj är det lättare att motstå en stark konjunkturnedgång. Under 2007-2008 var det bara ett fåtal aktier som gick. Då gäller det att vara placerad just där. Ofta verkar det också bli mer branchspecifikt vid en nedgång. Så det kan vara bra att inte bara kolla på bolagen. Lycka till!

   Radera
  3. Så kan det vara. Vi använder dessutom stora säkerhetsmarginaler vilket över tid kommer ge oss en fördel. Om jag ska vara ärlig så välkomnar jag verkligen en nedgång nu för att kunna göra riktigt stora fynd. Det finns alltid fynd men det är lättare att hitta vid kraftigare nedgångar.

   Tack för lyckönskningen! :)

   Radera
 2. Hur många prenumeranter är ni uppe i nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har valt att inte gå ut med detta, kanske senare. Det är klart fler än väntat men inte "tusentals". ;)

   Radera
 3. Hej!

  Till att börja med så är er tidning ett väldigt intressant och spännande projekt enligt mig, ett stort lycka till inför framtiden.

  Driver ni tidningen som ett gemensamt företag eller hur har ni lagt upp det?

  Sitter ni på ett kontor och arbetar tillsammans eller sköter ni allt hemifrån?

  Arbetar ni med fler partners utöver ni som grundade tidningen?

  Lycka till!
  David

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, kul att höra! Vi driver tidningen i ett AB och sköter tidningen via hemmet och gemensamma arbetsytor och pratar mycket i telefon. Träffas ibland med ojämna mellanrum. I dagsläget är det vi 4 som driver detta, inga andra partners.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...