måndag 16 februari 2015

Öppningserbjudandet på Värdepappret förlängs - Teckna en prenumeration senast idagOBS: Vi hade igår en krasch på hemsidan på "bästa teckningstid". Vi väljer därför att förlänga öppningserbjudandet, så att alla som hade tänkt att teckna får möjligheten. Du har även idag (fram till 24.00) chansen att teckna en prenumeration till ett rabatterat pris om 1 500 kr. 

Enklast tecknar du en prenumeration på vår hemsida www.vardepappret.se

Det är glädjande att konstatera att så många har uppskattat tidningen och valt att teckna en prenumeration.

Vi ska göra vårt absolut bästa för att skapa den bästa tidningen på marknaden. Framöver kommer vi lansera mycket spännande saker. Håll ögonen öppna på vår hemsida och Twitter.

Vi har skapat den tidning som vi själva har saknat och vilja läsa. En tidning med genomarbetade och djupa analyser där inget lämnas åt slumpen. En tidning som skapar förutsättningar för att ta välgrundade investeringsbeslut.

Värdepappret är en tidning som sätter kunderna i fokus.  En tidning som kommunicerar med sina kunder, en tidning som är lyhörd och lyssnar på sina kunder. Jag hoppas att detta märks i vår kommunikation på bloggar, Twitter och mail och andra kanaler.

Många av er har valt att betala via faktura. Detta är inget problem. Maila oss namn och adress till info@vardepappret.se så skickar vi en faktura via mail.

Den 27 februari släpps nästa nummer av tidningen. Mycket nöje utlovas!

Första numret av tidningen läser du här.

Ha en trevlig måndag!


PS: Detta var sista påminnelsen ;)

ägamintid

7 kommentarer:

 1. Hej,
  Kunde man göra avdrag för denna typ av litteratur i deklarationen?

  Om ja, vart på skattererkets hemsida kan man läsa om denna typ av avdrag.

  /O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har du länken.

   https://www.skatteverket.se/privat/sjalvservice/svarpavanligafragor/rantorochutdelning/privatrantorfaq/vilkamojligheterharjagattgoraavdragforforvaltningsutgifter.5.18e1b10334ebe8bc8000118308.html

   Radera
  2. Då är det väl deklarationen till år 2015 dvs man kan göra avdrag nästa maj, eller?

   Radera
 2. Hej

  Ser fram emot att läsa er tidning!

  Hälsningar
  Nybliven prenumerant

  SvaraRadera
 3. Kul att du valt att prenumerera! Det är ett jättestort intresse vilket gör att det sprutar med idéer avseende tidningen. Ha en trevlig dag.

  ägamintid

  SvaraRadera
 4. Jättebra idé och första numret lovade gott!
  Tecknade upp mig häromdagen, ser framemot nästa nummer!

  Fram tills den kanske du kan hjälpa mig med din syn på dina tidigare bolag Citigroup & AIG? Har kvar dom sedan tidigare, men funderar på att sälja av dom inom kort då dom mest studsat upp o ner! Hur ser du på dom idag?

  Tack!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...