torsdag 17 april 2014

Amhult 2 - Köprek i Stockpicker samt avtal med Axfood och gymAmhult 2 stiger idag sedan Stockpicker rekat aktien med en riktkurs på 45 kr. Man tror att vinsten vid försäljningen kommer att uppgå till ca 10 kr per aktie och att eget kapital ökar till ca 49 kr i samband med försäljningen. En värdering kring eget kapital är rimlig, enligt Stockpicker. Analysen stödjer i stort sett vad jag själv anser om Amhult 2. Jag lägger inte ut analysen men ni som prenumererar på tjänsten kan läsa den. Bloggaren Hankman84 har skrivit en mycket fin sammanfattning av Stockpickers analys som finns att läsa här.

Idag kommer också nyheten att Amhult 2 har fått bygglov för nästa del i utbyggnaden. Bolaget meddelar också att hyresavtal är slutet med Axfood (Willys) och Friskis & Svettis med inflyttning första halvåret 2016. Då jag själv varit och kikat i området så känns det klockrent med en Willysbutik i bolagets fastigheter. En stabil hyresgäst och en bra etablering för hela området. Sedan tidigare finns ju bl.a. ICA Maxi, Systembolaget, Handelsbanken, Apotek, Café och kulturhus i Amhult centrum.

Min goda känsla från årsstämman finns kvar. Det känns som att Amhult 2 är på mycket god väg att kapitalisera sin mark i Amhult.

God helg!

ägamintid


3 kommentarer:

  1. Ja det är ett spännande bolag. Lite hög risk men med goda förutsättningar.

    Önskar dig en GLAD PÅSK!

    Kampen mot index

    SvaraRadera
  2. Brutal uppgång, blev skrajj och sålde hela innehavet !

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...