onsdag 9 oktober 2013

Ökat i Citigroup

Ökade upp en smula i Citigroup på 47 USD.

Tänkte fortsätta öka upp i långsam takt i de bolag som känns svagast för stunden.

Nedan är några av de bolag som jag bevakar för köp.

Prospect Capital
ARCP
AIG
Protector Försäkring
Immofinanz
9 kommentarer:

 1. jag ökade i prospect idag eftersom jag är ute efter den månatliga (stavning) utdelningen i förstahand. men citi verkar intressant med.

  /jocke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, de är stabila. Sitter själv och tittar på dom när de rör sig under 11 USD.

   Radera
 2. Räknar du kallt med att USA kommer att komma överrens om budget och höjning av skuldtaket? Jag hade väntat en vecka för att se vad som händer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker lägga allt brus åt sidan. Det finns alltid saker att oroa sig för. Jag tycker Citigroup är värda bra mycket mer än vad de handlas till idag. De kan gå ner till 40 USD eller upp över 60 USD. Jag håller på lång sikt och hoppas få bra betalt för mitt bet i Citigroup. Framtiden för utvisa om det är rätt.

   Radera
 3. Tittar du nått på kanadensiska REITs. ? T.ex D.UN, REF.UN eller ETFer som INDEXPLUS REIT?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte tittat på några av dessa. Men i mån av tid kommer jag att göra det. Jag vill ha en liten del i portföljen med denna typ av bolag.

   Radera
 4. På vilken nivå ökar du i AIG? Den har pendlat lite runt 47-50 det senaste..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Runt dessa nivåer är AIG intressant. Det jag väntar på är en dag med lite mer panik och danske en dipp ner mot 45 USD. Men det spelar ingen större roll om det blir 45 eller 47 USD i det långa loppet. Ligger redan ganska tung i AIG så jag har ingen brådska att öka ytterligare.

   Radera
 5. Ingen annan som noterat att bankindex BKX slagit i svår motståndsnivå efter 24 månader konstant uppgång, snarare dags för en dipp än fortsatt uppgång, särskilt med tanke på lägre kredittillväxt i USA för tillfället?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...